O nuntă cu stil

Unul dintre cele mai rafinate evenimente din sezonul trecut, gazduit de Hotelul Stil a fost nunta Dianei Giurgiu. Tematica, buchetele de flori, decoratiunile, rochia de mireasa si personalitatea mirilor si a invitatiilor au creat o armonie si un farmec deosebit, incat fiecare dintre cei prezenti s-a simtit în largul sau.
Planificarea fericitului eveniment, gazduit in restaurantul Salon Royal s-a realizat in termenii cei mai pozitivi, asa cum insasi mireasa a marturisit: „Am luat legătura cu un an inainte de eveniment. Am incheiat repede contractul, fără să ezităm prea mult, mai ales că am avut cu ce să comparăm. Indiferent cand sunam, mi se răspundea urgent, eram chemați pentru a discuta și pentru a rezolva nelămuririle mele.”
Nunta pe care ti-o doresti din tot sufletul nu trebuie sa se construiasca pe compromisuri. Meriti ca aceasta zi speciala sa fie organizata cu atentie pentru cele mai mici detalii de o echipa profesionista pentru ca tu si alesul tau sa va bucurati de fericitul eveniment.
Foto: Camelia Burduja, www.cameliaburduja.ro
Wedding planner: Ioana Mihet, www.facebook.com/IoanaMihetWeddingPlanner

Pentru a citi intreg articolul, te invitam sa accesezi: cluj.com.