RESTAURANT STIL

Un restaurant este un loc cu personalitate, o fuziune între gusturi și texturi. Restaurant Stil Cluj-Napoca are o capacitate de 100 de locuri și este situat chiar în incinta hotelului, adresându-se atât oaspeților hotelului Stil, cât și vizitatorilor ocazionali.

RESTAURANTELE NOASTRE

Restaurant Madrigal

Capacitate: 180 locuri

Restaurant Baroc

Capacitate: 150 locuri

Restaurant Royal

Capacitate: 120 locuri

Restaurant Stil

Capacitate: 70 locuri

Restaurant Stil beneficiază de o atmosferă plăcută și familiară. Este locul ideal în care poți să îți începi ziua cu un mic dejun energizant, dar totodată și locul perfect pentru a încheia o zi încărcată la birou cu o cină delicioasă. Pe lângă o gamă variată de preparate, gătite cu dragoste și pricepere de bucătarii noștri, îți oferim plăcerea de a savura masa într-un cadru natural, de poveste.

Fiind recent modernizat, Restaurant Stil Cluj-Napoca se bucură de o nouă abordare a meniului. Rezultatul este unul surprinzător, deoarece acoperă cerințele importante legate de preț și de bucătărie, de la meniul tradițional cu preparate 100% românești, la cel internațional.

Restaurant Stil Cluj-Napoca: ce beneficii oferă acesta?

Având o capacitate de 100 de locuri, Restaurant Stil Cluj-Napoca te așteaptă cu preparate tradiționale, bucătărie internațională, deserturi delicioase și o selecție de vinuri de colecție. În același timp, îți stăm la dispoziție și cu o terasă de vară pentru evenimente semnificative din viața ta, petreceri private, workshop-uri sau alte întâlniri de business. 

Doar vizitându-ne, vei descoperi locația modernă, confortabilă, rafinată și serviciile complete asigurate de un personal calificat și responsabil!

Atuurile noastre

Printre atuurile noastre se numără și o gamă largă de preparate atât din bucătăria tradițională cât și din cea internațională. Porțiile generoase, gustul desăvârșit, aspectul elaborat de bucătarii noștri – toate acestea pentru a oferi clientului satisfacție deplină!

La Restaurant Stil Cluj-Napoca puteți savura specialități culinare vegetariene, vegane și fără gluten, dar și gustări calde, preparate din paste, pește, supe și ciorbe sau preparate la grătar. 

De asemenea, punem la dispoziția clienților noștri și deserturi tradiționale din ingrediente naturale, fără adaosuri sintetice.