TIPURI DE CAMERE

Atunci când vine vorba de cazare Cluj la standarde înalte, printre atuurile hotelului Stil se numără camerele de primă clasă, serviciile excelente și ospitalitatea autentică. Scopul nostru este ca timpul dumneavoastră, petrecut la noi, să rămână de neuitat.

Camerele din incinta hotel Stil sunt împărțite astfel: cameră Standard Twin, cameră Standard Matrimonială, cameră Superioară Twin, cameră Superioară Matrimonială, apartament Family, suită cu jacuzzi și cameră dublă cu pat suplimentar.

Acest tip de cameră este alegerea favorită a persoanelor din domeniul business care au avut sau urmează să aibă a doua zi o întâlnire de afaceri. Confortul saltelei premium și prospețimea așternuturilor de bumbac garantează un somn odihnitor, iar liniștea locației asigură o ședere reconfortantă într-o cazare Cluj de excepție.

Această cameră reprezintă opțiunea ideală pentru persoanele care călătoresc frecvent și care doresc să se bucure de aceeași calitate a dotărilor la tarife convenabile. Camerele luminoase, mobilierul în culori neutre, patul îmbietor la odihnă și serviciile impecabile de curățenie contribuie la un sejur confortabil și relaxant.

Spațiul generos decorat în tonuri neutre și accesorizat în stil baroc contribuie la eleganța distinsă marca hotel Stil, ce ne diferențiază de alte spații de cazare cluj. Cu un design modern și facilități de ultimă generație, camera superioară Twin te invită să te bucuri de priveliști minunate, fie că ești turist, fie că ai interese de business.

Camera luminoasă, mobilierul în culori neutre, patul îmbietor la odihnă și serviciile impecabile de curățenie alcătuiesc un sejur confortabil și relaxant! Atunci când călătorești îți dorești să beneficiezi de dotări moderne. Permite-ți să experimentezi la superlativ ceea ce odinioară cunoșteai drept “încă o noapte departe de casă”.

Apartamentul Family este ideal pentru o familie și reprezintă o opțiune spațioasă pentru oricine își dorește acest avantaj. Este un refugiu magic ce înglobează designul unic cu frumusețea împrejurimilor și este potrivit pentru o evadare romantică, o ocazie specială sau pur și simplu pentru a te bucura de răsfățul și liniștea acestui loc.

Dormitorul grandios te va copleși cu bogăția detaliilor din decor, iar relaxarea va fi completă odată ce accepți invitația unei băi reconfortante în jacuzzi. Caracterizată de intimitate și splendoare, suita cu jacuzzi te va face să uiți instant de stresul cotidian, să te bucuri de momentul prezent și să te gândești la viitoarele proiecte.

Camera dublă cu pat suplimentar întrunește toate cerințele tale în legătură cu facilitățile hotelului. Ai posibilitatea de a petrece timp de calitate împreună cu toți membrii familiei.