HOTEL STIL - O POVESTE CU TRADIȚIE

Hotel Stil și-a deschis porțile în anul 2004, când o simplă idee de a construi o casă pentru familie s-a dovedit a fi un întreg proiect pentru o viață. Acesta este situat într-un cadru natural, liniștit, la doar 4 km de centrul orașului Cluj-Napoca, aproape de drumul național E60. Implicarea familiei a fost calea către succes! Soții Cistelecan au acordat o atenție deosebită fiecărui detaliu, începând cu dimensiunea hotelului până la meniul oferit clienților. Implicarea familiei a fost calea către succes! Crearea unei legături puternice între familie și muncă a ajutat ca noua generație să nu fie copleșită de provocările existente la fiecare etapă de evoluție!

,,Suntem conectați zilnic la tot ce înseamnă provocările hotelului, din expunerea de zi cu zi am reușit să creștem! Timpul petrecut la noi vrem să-l transformăm în amintiri și experiențe pe care cei ce aleg Hotel Stil să le împărtășească.”

Terasă sezonieră

În inima naturii

Evenimente private

4km de centru Cluj-Napoca

Servicii de înaltă calitate

MISIUNEA HOTEL STIL

Încă de la înființare, Hotel Stil și-a propus  să ofere servicii ospitaliere de calitate, la prețuri competitive. Dedicarea și atenția pentru detalii ne-a format ca echipă, gata să venim în întâmpinarea oaspetelui și să oferim un spațiu familiar oricui ne va cunoaște. Beneficiind de o locație situată într-o zonă împădurită, Hotel Stil oferă un cadru liniștit, menit să îți confere un moment în care să te încarci cu energie, profitând de un spațiu retras departe forfota cotidianului.

CE NE DEOSEBEȘTE DE CEILALȚI?

Principalul lucru care ne diferențiază de concurență este seriozitatea. Ne-am propus să fim alături de clientul nostru încă de la primul contact cu acesta. Hotel Stil și-a propus să îndeplinească constant așteptările turiștilor sau clienților business. Ne alegem cu atenție furnizorii, pentru că vrem să fim recunoscuți pentru calitate, nu cantitate. Pasiunea, energia, și dedicarea zilnică au format colaborări și relații de lungă durată atât cu furnizorii, cât și cu clienții. În funcție de cerințele dumneavoastră, personalizăm serviciile oferite; ne dorim ca rezultatul final să reflecte profesionalismul și flexibilitatea noastră.