TERMENII SI CONDIȚIILE DE REZERVARE

ANDRA COM INTERNATIONAL SERVICE S.R.L. sub denumirea comerciala de HOTEL STIL , cu sediul in Cluj-Napoca, Strada Fagetului nr.5B, inregistrata la Registrul Comertului  sub nr. J12/3725/1991, CUI  RO 228409, in calitate de proprietar al website-ului www.hotelstil.com, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum  si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. 

1. Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de Confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestia.  Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs. Utilizatorul este responsabil de toate activitățile întocmite prin accesarea website-ului www.hotelstil.com. HOTEL STIL nu se face responsabil de efectele care au loc pe fondul neglijenței utilizatorului, cu privire la siguranța datelor personale și a confidențialității.

 2. Continutul site-ului

Permisiunea de utilizare a site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

a)Site-ul este utilizat exclusiv in scopuri personale si necomerciale;

b)Continutul site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;

c) Acesta respecta in tot, cu titlu permanent, Regulamentul.

Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in alte scopuri decat cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al HOTEL STIL , este
interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

3. Utilizare

Puteti utiliza sistemul nostru de rezervari online pentru a verifica disponibilitatile sau pentru a va calcula sejurul, iar daca finalizati rezervarea primiti imediat
confirmarea. Tariful total calculat in sistemul de rezervari online include toate taxele. Efectuând o Rezervare a unui sejur acceptaţi şi sunteţi de acord cu politica de tarifare,
modificare, anulare şi neprezentare. Vă rugăm să verificaţi detaliile (rezervării) pentru serviciul pe care l-aţi ales pentru oricare asemenea condiţii înainte de a efectua Rezervarea sejurului. 

4. Politici tarifare practicate

a) Politica flexibila: Rezervarea este garantată până la ora 16:00 din ziua sosirii. Nu este necesară plata pe loc sau furnizarea de detalii card. Plata sejurului se face la Receptie la check-in. Daca oaspetele ajunge după ora 16:00, rezervarea nu mai poate fi îndeplinită.

b)Politica semi-flexibila: Rezervarea este confirmata imediat pe e-mailul dvs. Furnizarea detaliilor de card este obligatorie. Cardul dvs va fi pre-autorizat de proprietatea noastră cu suma echivalenta primei nopti de cazare pentru a garanta rezervarea. HOTEL STIL isi rezerva dreptul de a anula rezervarea daca se afla in imposibilitatea prea-autorizarii cardului. Plata integrala a sejurului se face la Receptie la sosire. 

c)Oferta de weekend:  Rezervarea este confirmata imediat pe e-mailul dvs. Furnizarea detaliilor de card este obligatorie. Cardul dvs va fi pre-autorizat de proprietatea noastra cu suma echivalenta primei nopti de cazare pentru a garanta rezervarea. HOTEL STIL isi rezerva dreptul de a anula rezervarea daca se afla in imposibilitatea prea-autorizarii cardului. Plata integrala a sejurului se face la Receptie la sosire. 

d)Oferta nerambursabila: Rezervarea este confirmata imediat pe email dvs. Furnizarea detaliilor de card este obligatorie. Cardul dvs va fi debitat imediat dupa rezervare (fara posibilitate de rambursare) cu suma echivalenta sejurului rezervat pentru a garanta rezervarea. HOTEL STIL isi rezerva dreptul de a anula imediat rezervarea daca se afla in imposibilitatea incasarii in avans a sumei integrale a sejurului rezervat. 

5. Conditii de modificare si anulare/neprezentare

a)Politica flexibila: Oaspetele poate modifica/anula gratuit pana la ora 16:00 a zilei de sosire. Daca oaspetele nu soseste pana la ora 16:00, rezervarea va fi anulata automat de catre proprietate. 

b)Politica semi-flexibila: Oaspetele poate modifica/anula gratuit cu pana la 24h inainte de ziua sosirii ora 14:00. Dupa acest timp, orice modificare atrage dupa sine plata sumei echivalenta cu prima noapte de cazare. Neprezentarea la rezervare va fi penalizata cu suma echivalenta primei nopti de cazare si anularea sejurului.

c)Oferta de weekend: Oaspetele poate modifica/anula gratuit cu pana la 24h inainte de ziua sosirii ora 14:00. Dupa acest timp, orice modificare atrage dupa sine plata sumei echivalenta cu prima noapte de cazare. Neprezentarea la rezervare va fi penalizata cu suma echivalenta primei nopti de cazare si anularea sejurului.

d)Oferta nerambursabila: Orice modificare sau anulare atrage dupa sine pierderea tuturor platilor efectuate in avans. Nu veţi avea dreptul la nicio rambursare a oricărei sume (nerambursabile) plătite în avans, cu excepţia cazului în care HOTEL STIL este de acord cu sau permite altceva prin politica sa de plată (în avans) sau anulare. 

6. Servicii incluse si servicii suplimentare

Fiecarerezervare la cazare include: cazare in camere confortabile, mic-dejun delicios, internet wi-fi nelimitat, 24/7 parcare gratuita.

Servicii suplimentare pot fi rezervate impreuna cu serviciile de cazare precum: vin spumant in camera, check-out tarziu, bicicleta de inchiriat. Aceste servicii sunt contra-cost si necesita confirmare ulterioara rezervarii din partea HOTEL STIL. 

7. Plata

Plata se efectueaza cu cardul bancar in sistemul de plati securizat furnizat de catre platforma de rezervari. Detaliile de card sunt trimise in siguranta direct la hotel. Nu veți considera HOTEL STIL răspunzător pentru orice taxă (autorizată, presupusă sau greșită, inclusiv pentru prețurile plătite în avans, neprezentare și anulare cu plată) a cardului dumneavoastră de debit/credit.

8. Dispoziții finale

Prin inițializarea unei rezervări, clientul acceptă termenii și condițiile de rezervare, fără obiecții, acestea având valoarea unui contract. HOTEL STIL  își rezervă dreptul de a schimba aceste prevederi și website-ul în orice fel, fără a anunța utilizatorii în prealabil.

9. Litigii 

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat  mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

Servicii incluse

Mic-dejun
Internet wireless
Parcare supravegheată
Recepție deschisa 24/7
Seif disponibil la recepție
Netbook disponibil la cerere
Servicii de fitness și sport

Servicii disponibile contra cost
Servicii de spălat și călcat haine
Serviciu de inchiriere sală de conferință
Serviciu de servire masă în restaurant
Informații utile
Check-in: după ora 14:00
Check-out: înainte de ora 11:00
Politică copii: Un copil până în 6 ani poate dormi cu părinții dacă folosește paturile existente.
Orar de servire mic-dejun: 07:00-09:00
Orar de funcționare restaurant: 07:00-23:00
Cărți de credit acceptate: VISA, MasterCard
Tichete de vacanță acceptate: Sodexo, Edenred, Up
Acces animale: nepermis
Dacă sunteți fumător vă rugăm solicitați o cameră cu balcon! Vă mulțumim
Ai intrebari? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT