Start cu Stil la conferințe

Vrei să organizezi un team building sau poate o ședință de management? Vrei să ai control asupra bugetului și să oferi o experiență de calitate participanților? Sala de conferinta Hotel Stil este ceea ce ai nevoie: oferte flexibile și avantajoase, personal calificat dedicat și servicii la cele mai înalte standarde.

De la acustica sălii până la lumina naturală prezentă în spațiu, toate detaliile au fost gândite pentru confort și eficiență, în acord cu ultimele standarde din domeniu. Conferințe de presă, workshop-uri, lansări de produs și festivaluri, cocktail-uri și concerte, întâlniri de afaceri sau cluburi pentru copii. Tu ne spui cum îți imaginezi evenimentul – iar echipa Hotel Stil se va ocupa de restul detaliilor!

FACILITĂȚI

Aer Condiționat

Internet Wireless

Draperii Black-out

Video Proiector

Flip Chart

Sistem Audio-Video

Evenimente corporate

Membrii echipei Hotel Stil vă stau la dispoziție pentru organizarea unui eveniment cu o soluție completă de conferință care include mese, coffee break-uri, aranjamente și servicii personalizate.

Sala de conferinta Hotel Stil este răspunsul potrivit pentru întâlnirile dumneavoastră de afaceri, pentru training-uri, prezentări, seminarii, recepții, cocktail-uri sau conferințe. Fie ca aveți o prezentare sau un team building vă stăm la dispoziție pentru a amenaja sala de conferință conform cererii dumneavoastra.

Sala de conferinta Hotel Stil este echipată cu tot necesarul desfășurării activității de business și este ideală pentru întâlniri de board, training-uri, programe de educație managerială, evenimente de leadership, teambuilding-uri etc.

  • Aer condiționat
  • Internet Wireless
  • Draperii Black-out
  • Video proiector
  • Flipchart și consumabile
  • Sistem audio-video

Workshop-urile, seminariile și evenimentele private organizate în această atmosferă primitoare a sălii de conferință Hotel Stil se bucură de o gamă variată de facilități, inclusiv acces la Wi-Fi, echipament audio – video de ultimă generație, flipchart și papetărie.

Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru planificarea oricărui eveniment social. Succesul evenimentului este asigurat de personalul hotelului care va oferă suport pe tot parcursul desfășurării acțiunii.

RESTAURANTELE NOASTRE

Restaurant Madrigal

Capacitate: 180 locuri

Restaurant Baroc

Capacitate: 150 locuri

Restaurant Royal

Capacitate: 120 locuri

Restaurant Stil

Capacitate: 70 locuri