CONTACTAȚI-NE PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

FORMULAR DE CONTACT HOTEL STIL


  CONTACT

  Date de identificare fiscală

  ANDRA COM INTERNATIONAL SERVICE SRL                         

  Nr. Reg. Comertului: J12/3725/1991
  C.I.F.: RO228409
  Sediu social: Strada Făgetului nr.5B, Cluj-Napoca
  Numar certificat clasificare: 7183/5190

  Oferim servicii de cazare la standarde înalte: Contact Hotel Stil pentru mai multe detalii

  Vă stăm la dispoziție cu servicii de calitate la prețuri accesibile pentru a petrece un sejur confortabil sau pentru a vă desfășura într-o manieră eficientă activitățile întreprinse în orașul Cluj-Napoca.

  Dacă Clujul este destinația ta, atunci Hotel Stil este locul în care să te oprești. Acesta și-a deschis porțile în anul 2004, când o simplă idee de a construi o casă pentru familie s-a dovedit a fi un întreg proiect pentru o viață. Indiferent dacă vrei să petreci un sejur confortabil într-un hotel Cluj-Napoca, sau dacă îți dorești să planifici un eveniment precum o nuntă sau un botez, ori să celebrezi o ocazie specială, Hotel Stil îți stă la dispoziție cu servicii de calitate la prețuri competitive. Hotel Stil reprezintă deja o locație și un nume de tradiție cu peste un deceniu de excelență, experiență și performanță în domeniu. Completează formularul de contact Hotel Stil pentru un sejur relaxant în inima naturii.

  Care este misiunea noastră?


  Încă de la înființare, Hotel Stil și-a propus să ofere servicii ospitaliere de calitate, la prețuri competitive. Dedicarea și atenția pentru detalii ne-a format ca echipă, gata să venim în întâmpinarea oaspetelui și să oferim un spațiu familiar oricui ne va cunoaște. Beneficiind de o locație situată într-o zonă împădurită, Hotel Stil oferă un cadru liniștit, menit să îți confere un moment în care să te încarci cu energie, profitând de un spațiu retras departe forfota cotidianului. Dacă îți dorești și tu un sejur într-un cadru liniștit, de poveste, completează formularul de contact Hotel Stil.

  Ce ne deosebește de ceilalți?

  Principalul lucru care ne diferențiază de concurență este seriozitatea. Ne-am propus să fim alături de clientul nostru încă de la primul contact cu acesta. Hotel Stil și-a propus să îndeplinească constant așteptările turiștilor sau clienților business. Ne alegem cu atenție furnizorii, pentru că vrem să fim recunoscuți pentru calitate, nu cantitate. Pasiunea, energia, și dedicarea zilnică au format colaborări și relații de lungă durată atât cu furnizorii, cât și cu clienții. În funcție de cerințele dumneavoastră, personalizăm serviciile oferite; ne dorim ca rezultatul final să reflecte profesionalismul și flexibilitatea noastră. Completează formularul de contact Hotel Stil dacă vrei să ai parte de servicii ospitaliere de cea mai înaltă calitate.

  Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi telefonic sau accesând formularul de contact Hotel Stil.
  hotel stil