Date disponibile 2024-2025

Aproape 20 de ani de experiență în organizarea de evenimente și cea mai profesionistă echipă pentru ca voi să vă bucurați de un eveniment reușit fără griji. Puteți alege între cele 4 săli de evenimente cu o capacitate de la 30 de locuri până la 180 de locuri, și cel mai complet pachet de nuntă ce include: 9 variante distincte de mâncare, băutură all inclusive, desert: cu tort, candy bar și decorul sălii gratuit. Te-am convins? Contactează-ne și hai să începem să schițăm povestea voastră de iubire într-un eveniment cu stil.

PĂREREA CLIENȚILOR NOȘTRI

Am avut nunta in sala Baroc in 21 mai 2022 iar totul a fost mai mult ca perfect! De la bun inceput am stiut ca evenimentul nostru este pe maini bune datorita doamnei Corina si a tuturor celor de la Stil, toti sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Incepand de la aranjarea salii, servire, mancare, totul a fost perfect si cel mai important, la preturi corecte acestei perioade! Recomandam cu cea mai mare incredere si abia asteptam sa colaboram pentru evenimentele viitoare!

MALINA STAMATE 25 MAI 2022

Dorim sa multumim proprietarilor si sa transmitem un mesaj celor care sunt în căutare de locație pentru evenimente: “neaparat programați o întâlnire pentru a va face o idee despre beneficiile oferite de către acest hotel. Veti ramane uimiți!”. Multumim mult de tot, Hotel Stil! A fost o seară cu adevărat memorabilă si asta datorita vouă!

RADU MIHAI MIRCEA 28 SEPTEMBRIE 2021

Sambata 11 septembrie 2021 am avut nunta la Hotel Stil in Sala Royal. Am fost foarte mulțumiți !!! Evenimentul s-a desfasurat cum nu se putea mai bine, mancarea excelenta, locatia, aranjarea salii, personalul !! Totul la superlativ!! Recomandam cu incredere!!!

IRINA LUPSA 29 SEPTEMBRIE 2021

Nunta noastră a fost o petrecere de 5 stele.
La această rețetă de succes au contribuit mulți factori începând cu locația superbă, salonul Baroc de la Hotel Stil, managerii dedicați și atenți (fam. Cistelecan), personal amabil, mâncarea delicioasă, și multe altele. Cei de la hotel Stil au făcut tot ce a ținut de ei pentru ca nunta noastră să se transforme într-o poveste frumoasa, de neuitat.
Mulțumim mult și sigur vom reveni pentru alte evenimente.

ADINA DRAGONICI 4 IULIE 2019

In 08.09.2018 am avut nunta la Hotel Stil, Salon Royal. Le multumim din suflet sotilor Cistelecan pentru implicare si pentru tot ajutorul oferit. Totul a fost organizat minutios pana la cel mai mic detaliu. Suntem extrem de multumiti de sala, prezentare si nu in ultimul rand de servire, a fost impecabila. Invitatilor nostrii nu le-a lipsit absolut nimic de pe mese si nu au asteptat deloc dupa mancare/bautura. Datorita voua am avut nunta perfecta si ne bucuram mult ca am avut norocul sa ne facem nunta la acest hotel. Recomand cu mult drag Hotel Stil. Va multumim frumos pentru tot. 

SONIA LAZAR 9 SEPTEMBRIE 2018

RESTAURANTELE NOASTRE

Restaurant Madrigal

Capacitate: 180 locuri

Restaurant Baroc

Capacitate: 150 locuri

Restaurant Royal

Capacitate: 120 locuri

Restaurant Stil

Capacitate: 70 locuri