Un botez de poveste...

Când planificăm un eveniment atât de intim, ascultăm fiecare cerință, oferim sfaturi corespunzătoare și ne asigurăm că totul se va desfășura așa cum v-ați dorit. Bebelușul va avea o primă petrecere de neuitat. Noi te vom ajuta să creezi o lume de basm, cu toate detaliile puse la punct, va fi o petrecere memorabilă. Pe ce contăm? Doi părinți emoționați, un bebeluș cuminte, o pereche de nași fericiți și invitați bucuroși să participe la asemenea eveniment. Alături de noi, ideile voastre se vor transforma armonios în realitate!
PĂREREA CLIENȚILOR NOȘTRI

Am avut botezul in 30 aprilie 2022 si a fost o experiență minunată! Mâncarea foarte bună! Personal foarte amabil! Recomand din tot sufletul!!

FLORINA ADRIANA ROTARU 7 MAI 2022

Am fost la un botez, personalul este foarte atent la nevoile clientilor!!! Recomand pt evenimente de gen!

MONORI GABI 26 SEPTEMBRIE 2020

Locul perfect pentru organizarea unui eveniment, personal super amabil, saritor si eficient. Decoruri cu efectuate cu stil, eleganta si foarte mult bun gust, bucatari si mancare proaspata si exceptionala la gust, chef bucatar demn de cel putin trei stele Michlain. Ambient placut, curatenie exemplara, camere cochete cu privelisti de exceptie. Invitati mai mult decat multumiti de primire si servicii. Va iubim Hotel Stil, ramaneti locul si persoanele potrivite pentru evenimentele noastre speciale

LOREDANA MARIA BABA 23 SEPTEMBRIE 2019

Recomand Hotel Stil pt profesionalismul de care a dat dovada in organizarea Nuntii noastre din Iulie 2018 cat si a botezului din septembrie 2017.Am ales Hotel Stil in primul rand ,pt calitatea produselor servite cat si pt salile frumos amenajate dar am fost placut surprinsi de ospitalitatea de care au dat dovada, atat Familia Cistelecan cat si cei care lucreaza cu dansii iar curatenia e la mama ei acasa.Va multumim pentru tot!

Dumitrita Gabriela Bocica - 13 Decembrie 2018

RESTAURANTELE NOASTRE

Restaurant Madrigal

Capacitate: 180 locuri

Restaurant Baroc

Capacitate: 150 locuri

Restaurant Royal

Capacitate: 120 locuri

Restaurant Stil

Capacitate: 70 locuri