Un botez de poveste...

Când planificăm un eveniment atât de intim, ascultăm fiecare cerință, oferim sfaturi corespunzătoare și ne asigurăm că totul se va desfășura așa cum v-ați dorit. Bebelușul va avea o primă petrecere de neuitat. Noi te vom ajuta să creezi o lume de basm, cu toate detaliile puse la punct, va fi o petrecere memorabilă. Pe ce contăm? Doi părinți emoționați, un bebeluș cuminte, o pereche de nași fericiți și invitați bucuroși să participe la asemenea eveniment. Alături de noi, ideile voastre se vor transforma armonios în realitate!
PĂREREA CLIENȚILOR NOȘTRI
  • Nunta, botezul, si petrecerea de 1 an a fetitei noastre. Toate aceste evenimente le-am organizat la Stil. Motivul este simplu: am fost foarte multumiti de tot. De la mancare, patron, chelneri, toti sunt oameni de nota 10. Sa nu uitam bucatarii care fac o mancare divina. Va multumim pentru tot domnule Cistelecan. Cu siguranta vom reveni cu drag la dvs! Mult succes in continuare, ca faceti treaba buna, excelenta.

    Anca Dulca - 10 Octombrie 2016

  • Recomand Hotel Stil pt profesionalismul de care a dat dovada in organizarea Nuntii noastre din Iulie 2018 cat si a botezului din septembrie 2017.Am ales Hotel Stil in primul rand ,pt calitatea produselor servite cat si pt salile frumos amenajate dar am fost placut surprinsi de ospitalitatea de care au dat dovada, atat Familia Cistelecan cat si cei care lucreaza cu dansii iar curatenia e la mama ei acasa.Va multumim pentru tot!

    Dumitrita Gabriela Bocica - 13 Decembrie 2018

Ai intrebari? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT