HOTEL STIL isi dubleaza capacitatea de cazare

HOTEL STIL anunta inaugurarea unei noi aripi hoteliere prin extinderea capacitatii actuale de cazare cu inca 20 de camere la categoria 3*PLUS. Noua structura de cazare beneficiaza de facilitati de ultima generatie precum inchidere contactless si econimizoare de energie, fiind amenajata in stil specific proprietatii, cu un design clasic ce imbina confortul cu rafinamentul.

Noile camere sunt de tip double twin sau matrimoniale si sunt situate la nivelul 1 al proprietatii. Noua aripa hoteliera beneficiaza de dotari precum aer conditionat, balcon, minibar, TV LCD si baie cu cabina dus la standarde inalte in materie de design si functionalitate.

camere hotel stil cazare cluj

 

De asemenea, noua structura include si 2 apartamente ce se bucura de un spatiu generos ideal pentru sedinte sau divertisment, precum si baie cu jaccuzzi atat de apreciata in escapadele romantice.

 

Noul segment hotelier se adreseaza in mare parte clientelei business, care apreciaza locatia retrasa, calitatea serviciilor si ambianta intima, dar care nu este dispusa sa faca compromisuri in ceea ce priveste confortul.

Este important de mentionat ca acest segment hotelier este in totalitate de nefumatori, la fel ca si restul spatiilor de servire a mesei sau de organizare evenimente din cadrul proprietatii.

Noile camere sunt disponibile din luna iulie 2016, iar lista de tarife actualizata se regaseste aici.

Pentru rezervari sau informatii, va rugam sunati la: 0264.438.171 sau direct la receptie, pe Str. Fagetului nr.5B.

Va asteptam cu drag!