Testimoniale

Alexandra si Alexander Braic - 27 septembrie 2015

Acum 7 ani am fost impresionati de profesionalismul si serviciile Hotelului Stil participand ca invitati la o nunta in Salon Madrigal. In septembrie 2015 am hotarat sa ne realizam nunta in acelasi Salon Madrigal, care pare mai frumos, mai elegant azi. Multumim echipei Stil, pentru tot ajutorul dat, pentru serviciile impecabile si pentru meniul exceptional ales pentru ziua perfecta!

Tunde si Robert Kulcsar - 15 august 2015

Am avut nunta in 15 august in sala Baroc si a iesit foarte bine. Suntem foarte multumiti si recomandam localul pentru astfel de evenimente!Multumim!

Cristina&Marcello&David - 08 august 2015

Cu 1 saptamana inainte de NUNTA am fost ‘pacaliti si dezamagiti’ de o alta locatie si am hotarat sa cautam alt restaurant. NOROCUL ne-am adus la sala Baroc de la Hotel Stil. Aici am gasit o locatie deosebita si proprietarii oameni de suflet care au fost la dispozitia noastra si ne-au ajutat sa organizam o nunta in 1 saptamana! Mancarea foarte buna Multumim Doamnei Corina!!!

Cristina si Mircea Tarta - 19 iulie 2015

Multumim din suflet fam Cistelecan si personalului de la Hotel Stil, pentru tot ajutorul dat in organizarea nuntii noastre din data de 19.07.2015. Salonul Madrigal a fost aranjat minunat, personalul de exceptie, meniul deosebit … nunta in sine a fost un vis devenit realitate. Va multumim din suflet pentru tot si poate la anul, daca ne ajuta Dumnezeu, o sa venim la dumneavostra sa facem botezul!

Adela si Andrei Harlisca - 9 mai 2015

Nunta noastra a fost deosebita datorita locatiei minunate, mancarii bune si atmosferei placute. Recomandam cu drag! Salon Madrigal

Roxana si Alex Stezar - 27 septembrie 2014

nunta noastra a fost extrem de frumoasa si reusita! multumim domnilor Cistelecan pentru sprijin, sfaturi si totodata personalului care a facut ca nunta sa decurga asa cum am dorit! recomand cu incredere, si multumim inca o data pentru tot ce ati facut pentru noi!

Giorgiana si Alexandru Ghircoias - 13 septembrie 2014

Am avut anul trecut nunta , in sala Royal. Sotii Cistelecan au fost deosebiti, ne-au sfatuit si indrumat, serviciile in timpul nuntii au fost ireprosabile, meniul delicios si proaspat, sala impecabila. Nunta de argint&aur tot acolo o vom tine

Veronica si Valentin Filip - 9 august 2014

Suntem siguri ca nu am fi gasit in Cluj-Napoca o varianta mai buna!Ne-am simtit foarte bine si personalul ne-a dat constant sentimentul ca totul este sub control si nu trebuie decat sa ne distram – ceea ce am si facut!Va multumim!

Luana si Calin Blajan - 5 iulie 2014

Am avut parte de o nunta ca în povesti si un botez minunat! Servicii ireprosabile, seriozitate si calitate! Multumim Hotel Stil!

 

bgimg