Your big day…

Every detail of your wedding planned with precision and in style. Our team of event experts is here to take care of you both before and after the happiest day of your life. We are here to guide you through; you can trust our expertise and the fact that we understand the importance of this day so that you and your guests enjoy the most memorable day of your lives.
FEEDBACK FROM OUR GUESTS
Recomand din toata inima ,fiindca noi am fost in situatia de a organiza nunta in Cluj , la Hotel Stil ,locuind insa in Bucuresti , am mers pe incredere discutand clar si limpede cu domnul Cistelecan si cu sotia dansului si ma bucur ca am avut incredere , a iesit o nunta mult mai frumoasa decat ma asteptam . Am apreciat foarte mult flexibilitatea si ca ce s-a spus s-a si facut . Multumim mult si o sa revenim cu mare drag la dumneavoastra !

GHEORGHE POP 7 NOIEMBRIE 2019

Locul perfect pentru organizarea unui eveniment, personal super amabil, saritor si eficient. Decoruri cu efectuate cu stil, eleganta si foarte mult bun gust, bucatari si mancare proaspata si exceptionala la gust, chef bucatar demn de cel putin trei stele Michlain. Ambient placut, curatenie exemplara, camere cochete cu privelisti de exceptie. Invitati mai mult decat multumiti de primire si servicii. Va iubim Hotel Stil, ramaneti locul si persoanele potrivite pentru evenimentele noastre special

LOREDANA MARIA BABA 23 SEPTEMBRIE 2019

Mii de mulțumiri soților Cistelecan! Mulțumim pentru ajutorul oferit în organizarea nunții! Am avut parte de cele mai bune servicii! Hotelul de nota 10*, mâncarea la fel, sala superbă! Cu siguranță vom apela la dumneavoastră și pentru următoarele evenimente! Ne-am simțit excelent și am fost tratați exact așa cum ne-am dorit! Sunteți un cuplu foarte drăguț, se vede ca știți cum să țineți clienții aproape! Mulțumim pentru tot!

CRISTIANA DUCA 12 IULIE 2018

Am avut recent nunta la hotel Stil. Totul a fost extraordinar de bine! Mancare excelenta, servire ireprosabila, o sala deosebita, camere de hotel frumoase si, inca ceva ce este la fel de important, curatenie peste tot! Absolut nimic de reprosat, doar cuvinte de lauda! Recomand cu drag, sigur veti ramane cu o amintire deosebit de frumoasa, ca in cazul nostru!

ONET DANIELA 10 IULIE 2017

Atenție deosebita la detalii, sfaturi utile și mâncare foarte buna! Invitați mulțumiți și miri fericiți… Asa a fost nunta noastră în sala Baroc a hotelului Stil!

PAULA BOCOS 22 AUGUST 2016

Acum 7 ani am fost impresionati de profesionalismul si serviciile Hotelului Stil participand ca invitati la o nunta in Salon Madrigal. In septembrie 2015 am hotarat sa ne realizam nunta in acelasi Salon Madrigal, care pare mai frumos, mai elegant azi. Multumim echipei Stil, pentru tot ajutorul dat, pentru serviciile impecabile si pentru meniul exceptional ales pentru ziua perfecta!

ALEXANDRA ȘI ALEXANDER BRAIC - 27 SEPTEMBRIE 2015

Do you have questions? Feel free to contact us! | CONTACT