Our wedding story-Irina&Flaviu

Irina și Flaviu sunt cuplul care reprezintă mirii ideali: romantici, sensibili și afectuoși. Pentru ei nunta este o celebrare a iubirii și au respectat aceasta valoare pe tot parcursul organizării evenimentului. Si-au dorit ca celebrarea iubirii dintre ei să fie marcată de un eveniment intim, unde să se simtă aproape de fiecare dintre invitați.

Ce fel de nuntă ați dorit să aveți ?   

« Nunta pe care ne-am dorit-o a fost una clasica, intr-un mediu mai restrans – cu persoanele apropiate. Am dorit ca totul sa fie simplu – deoarece pe noi nu ne reprezinta lucrurile complicate.»

Ce ați dorit să transmiteți invitaților în cadrul evenimentului?

  « Am vrut ca invitatii nostri sa se simta bine, sa se destinda si sa sarbatoreasca alaturi de noi. »

 Salonul Royal a fost gazda perfectă pentru un astfel de eveniment important și totodată intim.  Decorul restaurantului  în tonuri de alb-gri-negru s-a potrivit de minune cu dorința miresei Irina:

Cum ați ales să personalizați evenimentul?

« Sincer, am ales totul intr-un mod natural, nu am gandit de la bun inceput o tematica anume. Stiu ca suna ciudat, insa nu am venit fixata pe niste combinatii de culori, de aceea am apreciat recomandarile doamnei Corina si implicarea dansei, care ne-a fost mereu alaturi. »

Care sunt motivele pentru care ați ales HOTEL STIL?

« In urma cu cativa ani, am participat la o nunta la Hotel Stil. Mi-a ramas in minte aceasta locatie, sala si serviciile oferite»

Ce v-a plăcut cel mai mult la nunta voastră?

« Cel mai mult ne-a placut atmosfera creata. Muzica- am ales-o in mod special, deoarece ea a fost  cheia nuntii reusite, mancarea foarte buna, servirea, toate celelalte servicii pe care le-am avut au completat perfect aceasta zi.  Chiar daca a fost o nunta mai restransa, ne-am simtit foarte bine, iar rudele, prietenii, au fost placut impresionati.  »

 

Ce sfat a-ți da unui viitor cuplu la începutul pregătirilor de nuntă?

« Sa se incarce cu rabdare si sa isi stabileasca de la bun inceput o lista cu prioritati. Daca se poate, sa se implice doar mirii, pentru a se evita conflictele. Sa nu uite ca nunta, nu trebuie sa fie un motiv de stres pentru ei, ci o bucurie. »

Povestind cu Irina și Flaviu ne reamintim că cel mai important în organizarea unui eveniment precum nunta voastră este să nu vă pierdeți pe voi în proces.

«Nunta nu trebuie sa fie un motiv de stres, ci o bucurie »

Să luăm sfatul lor ca un adevăr; să trasam clar prioritătile și să căutăm să îndeplinim preferințele partenrului, fără ca să dezamăgim familia sau prietenii. Nunta este o oportunitate de a institui valorile familiei nou întemeiate, și de ce să nu le permitem mirilor să își manifeste creativitatea, iubirea și libertatea de decizie într-un eveniment atât de personal și important precum nunta lor.

Data:  11 septembrie 2021

Locatie: Restaurant ROYAL, HOTEL STIL Cluj

Furnizori nunta:

Servicii foto&video: Digital emotions cluj

Event planner: mirii

Interpret:  Ioana-Nadia Moldovan

Muzica Dj modee

Tort & candy bar: Chic Cake

Gheata carbonica Pescaru Gabriel

Coafura/make up artist : Mihaela Capolna (Salon Paris Esthetique)

Rochie mireasa: Salon Anya Cluj-Napoca

Verighete: Teilor, Iulius-Mall Cluj-Napoca

Coregraf dansul mirilor: Ramona Ige-Cocut

 

Felicitări Irinei și lui Flaviu pentru nunta autentică. Aprecierile noastre se îndreaptă către furnizorii implicați în realizarea acestei frumoase povești de iubire. Dacă ai avut si tu nunta in 2021 si doreşti să apari în noul articol OUR WEDDING STORY, scrie-ne la office@hotelstil.com. Pentru a vedea mai multe povești de iubire găzduite de noi, nu uita să urmărești sectiunea “Noutati” in website sau pagina de Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *