Our wedding story-Aurelia&Sorin

Atunci cand mirii activeaza in industria evenimentelor de mai bine de zece ani, organizarea nuntii devine o manifestare a creativitatii celor doi. Aurelia si Sorin, au ales ce e mai bun pentru ziua nuntii iar rezultatul a fost impresionant pentru toti invitatii.

Cum ați pus amprenta voastră asupra evenimentului?

Mireasa a ales aspectele legate de decorarea sălii, invitații, aranjamente florale, candy bar, iar mirele s-a ocupat de stabilirea meniului de mâncare și selecția de băutura.

Ce fel de miri ați fost: implicați sau relaxați?

Am fost niște miri implicați total în organizarea nunții, pentru că am știut exact ce ne dorim și am avut încredere în ce putem realiza împreună.

Tematica florala aleasa de mireasa ne reamintește ca alegerile noastre să fie sustenabile și prietenoase cu mediul. Buchetele florale din verde vibrant cu flori in culori pastel au transmis o sensibilitate moderna. Ghirlanda în cascadă de pe masa mirilor si aranjamentul de pe masa prajiturilor te duc cu gandul la o vegetație bogată, pe care o mai întâlnim doar în pădurile seculare.

Paisprezece feluri de prajituri-desert  au incântat invitații si credeți-ne pe cuvânt când vă spunem că le-au dat peste cap papilele gustative.Pe lângă aspectul autentic homemade- asa cum e trendul în ultima perioadă- au fost și extrem de delicioase, cu un echilibru perfect între arome și texturi.

Cu ce aspect al nunții ați avut cele mai mari emoții?

Credem ca cel mai emotionant aspect al nuntii a fost dansul mirilor.

Ați avut un vis pentru nunta si s-a transformat în realitate in acea zi?

Visul nostru a fost ca invitatii sa se simta bine la evenimentul organizat de noi, iar asteptarile ne-au fost depasite cand toata lumea a fost alaturi de noi pe ringul de dans. 

Care a fost cel mai memorabil moment din ziua nunții?

Prezentarea tortului si servirea lui a fost memorabilă. 

Tortul – sofisticat, misterios, cu accente aurii pictate manual asortat la eleganța salonului a fost prezentat cu artificii la lăsarea serii spre deliciul tuturor.

Ce sfat a-ți da unui viitor cuplu la începutul pregătirilor de nuntă?

Să aibă încredere că tot ce iși propun se poate realiza.

Data:  4 septembrie 2021

Locatie: Restaurant Madrigal, HOTEL STIL Cluj

Furnizori nunta:

Fotograf- M studio

Event planner – Mireasa

Music and band – Tzika Sax Orchestra

Interpret muzica populara – Camelia Darvas

Dj- Alin Krausz

Aranjamente florale- The flowers by Magdalena Groza

Tort & candy-bar- Sugary rainbows

Make-Up Artist- Trif Oana Laura

Rochie mireasa- Salon geea

Styling coafura- Latifa Scridon

Invitatii- handmade

 

 

 

 

Felicitări Aureliei și lui Sorin pentru nunta vibrantă. Mulțumim furnizorilor pentru fiecare detaliu unic care a creat această poveste modernă. Dacă ai avut si tu nunta in 2021 si doreşti să apari în noul articol OUR WEDDING STORY, scrie-ne la office@hotelstil.com. Pentru a vedea mai multe povești de iubire găzduite de noi, nu uita să urmărești sectiunea “Noutati” in website sau pagina de Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *