Hotel Stil Cluj-Napoca

GOLD GLAM

Descoperă glamour-ul în cel mai fabulos spaţiu de evenimente marca Hotel Stil.
Hotel_Stil_Logo_jpeg

Date disponibile nuntă
2023-2024

Vin Sărbătorile cu bunătăți

Livrări gratuite in Cluj-Napoca la comenzi peste 499 lei

CAZARE

Vă stăm la dispoziție cu servicii de calitate la prețuri accesibile pentru a petrece un sejur confortabil sau pentru a vă desfășura într-o manieră eficientă activitățile întreprinse în orașul Cluj-Napoca.

Dacă Clujul este destinația ta, atunci Hotel Stil este locul în care să te oprești. Acesta și-a deschis porțile în anul 2004, când o simplă idee de a construi o casă pentru familie s-a dovedit a fi un întreg proiect pentru o viață. Indiferent dacă vrei să petreci un sejur confortabil într-un hotel Cluj-Napoca, sau dacă îți dorești să planifici un eveniment precum o nuntă sau un botez, ori să celebrezi o ocazie specială, Hotel Stil îți stă la dispoziție cu servicii de calitate la prețuri competitive. Hotel Stil reprezintă deja o locație și un nume de tradiție cu peste un deceniu de excelență, experiență și performanță în domeniu.

VALORILE NOASTRE

Pasiune
Energie
Inovare
Dedicare
hotel stil

EVENIMENTE

Cele trei restaurante potrivite organizării de evenimente precum nunți, botezuri sau ocazii speciale. Decorul sălilor, precum și facilitățile de care dispun acestea oferă o ambianță deosebită pentru evenimente reușite și experiențe de neuitat. Atenția la detalii, plăcerea de a vă servi și dorința de a vă crea experiențe memorabile ne fac un partener ideal pentru dorințele dumneavoastră!hotel cluj
hotel cluj

CONFERINȚE

Sala de conferință redă seriozitatea ce ne caracterizează și dispune de echipament special pentru întâlnirile business.

RESTAURANT

Decorul modern și elegant fac ca restaurantul să fie locul perfect pentru a degusta preparatele gustoase atent selecționate dintr-un meniu internațional. Pentru un început de dimineață excelent, ai posibilitatea de savura un mic-dejun delicios în restaurant sau pe terasa de vară.hotel cluj

RECENZII GOOGLE

Recenzii oferite de cei care ne-au trecut pragul

Tadej Sluga
Tadej Sluga
25/10/2023
Hotel odaljen od centra mesta Cluj cca 5km, čistoča na nivoju, na recepciji ne govorijo Angleško, priporočam
Robert Nicolae
Robert Nicolae
14/10/2023
Cosy hotel, at the entrance of Cluj Napoca, in the middle of a quiet and green area. Medium breakfast, service ok, clean rooms.
DefianceR6
DefianceR6
24/09/2023
The hotel was clean and super friendly to foreigners, they are very professional compared to other hotels. The restaurant they provide has very good food i recommend the pasta. Only downside is that is it very far from the Center walking wise so you will need to use taxi/bolt services.
blackmass92
blackmass92
24/09/2023
Mancarea este foarte buna. Servirea depinde de seara ma gandesc, eu ca si mire nu am fost servit chiar de seful de sala. Camerele sunt curate si chiar ok. Un inconvenient e ca nu poti sta mai mult de ora 22 daca ai eveniment dar macar au fost intelegatori oamenii si am putut sta pe terasa. Overall o experienta frumoasa.

NOUTĂȚI

Dacă ești în căutare de cazare cluj la prețuri accesibile, hotelul Stil este situat la doar 4 km de centrul Orașului Cluj-Napoca, aproape de drumul național E60, într-un cadru natural și liniștit. Oferim nu doar cazare Cluj Napoca clienților noștri, ci le punem la dispoziție 3 restaurante potrivite organizării de evenimente. Decorul sălilor, precum și facilitățile de care acestea dispun, oferă o ambianță deosebită pentru evenimente reușite și experiențe de neuitat. Mai mult de atât, Hotel Stil dispune și de o sală de conferințe ce redă seriozitatea ce îl caracterizează, care dispune de echipament special pentru întâlnirile business.hotel cluj